Pricelist for PMU

10173375_10153979875280361_2092229792_n

Alla priser inkluderar 1-2 refills med mellanrum på 4-6 veckor!

6 Responses to Pricelist for PMU

 1. Jasmine Karlsson says:

  Hej Sandra!
  Jag är intresserad av att tatuera in mina ögonbryn hos dig,
  Och undrar hur man bokar tid? :)
  Med vänliga hälsningar /Jasmine

 2. Ebba says:

  Hej!
  Jag är ute efter någon som är väldigt duktig på ögonbrynstatuering som ser äkta ut, eftersom jag har alopecia – alltså inga egna ögonbryn. Och efter att ha tittar lite på dina resultat-bilder verkar du ju vara superduktig!
  Tror du att du skulle kunna hjälpa mig? :)

  • admin says:

   Hej Ebba! Jag hjälper dig mer än gärna och har haft flera kunder med alopecia, har lagt upp några bilder här på sidan under kategorin “Alopecia” där du kan se hur resultatet kan se ut. Inte alla som vill att bilder ska publiceras men har lite bilder som du kan kika på där.

   Jag finns i Eskilstuna, Stockholm och Göteborg vid olika tillfällen så kontakta mig på info@cosmetink.se eller 073-9353655 så ser vi till o hitta en tid som passar dig :)

   Mvh Sandra

 3. Amanda says:

  Hej!

  Jag har länge velat göra en kosmetisk tatuering i form av en undre eyeliner, men, jag skulle vilja lägga linjen något lite under fransroten då jag har väldigt små ögon och ändå väldigt få och korta underfransar som knappt syns och därför inte stör särskilt mkt… Jag vet mycket väl hur det kommer att se ut – jag har sminkat mig på det viset (en smal vit eyeliner innanför den mörka och den mörka linjen en bit under fransraden) i tre år ungefär och tatueringen sitter ju inte hela livet (ifall jag inte skulle trivas lika bra i detta som gammal) men den för mig lokala “pmu-tatueraren” ville ändå inte göra en sådan eyeliner på mig. Skulle du kunna tänka dig att göra en sådan? Eller tycker du inte att det är någon bra idé? Och om så är fallet; varför?

  Mvh Amanda

 4. Joanna says:

  Hey! Finna det nån form av paketpris om man vill göra flera saker? Och gör du bara ögonbryn med stråteknik? :)

  • admin says:

   Hej! Bokar du fler behandlingar vid samma tillfälle ges 10 % rabatt och JA jag gör endast stråteknik då det är det mest populära och ger det snyggaste resultatet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


7 − = 2

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>