Pricelist for PMU

10173375_10153979875280361_2092229792_n

Alla priser inkluderar 1-2 refills med mellanrum på 4-6 veckor!

4 Responses to Pricelist for PMU

 1. Johanna Malm says:

  Hejsan! Jag har länge velat göra en ögonbrynspigmentering då jag hatar mina ögonbryn. Jag ser jämt sur ut och får fylla i dem varje dag, flera gånger! Efter att ha gjort det i över tio år så är man rätt less. Samtidigt har jag varit lite rädd för att det ska se onaturligt ut, därför blev jag så glad när jag fick tips om dig! En bekant till mig gjorde sina ögonbryn hos dig men då du var i eskilstuna. Vart håller du till nu? Med vänlig hälsning, Johanna

 2. Jasmine Karlsson says:

  Hej Sandra!
  Jag är intresserad av att tatuera in mina ögonbryn hos dig,
  Och undrar hur man bokar tid? :)
  Med vänliga hälsningar /Jasmine

 3. Ebba says:

  Hej!
  Jag är ute efter någon som är väldigt duktig på ögonbrynstatuering som ser äkta ut, eftersom jag har alopecia – alltså inga egna ögonbryn. Och efter att ha tittar lite på dina resultat-bilder verkar du ju vara superduktig!
  Tror du att du skulle kunna hjälpa mig? :)

  • admin says:

   Hej Ebba! Jag hjälper dig mer än gärna och har haft flera kunder med alopecia, har lagt upp några bilder här på sidan under kategorin “Alopecia” där du kan se hur resultatet kan se ut. Inte alla som vill att bilder ska publiceras men har lite bilder som du kan kika på där.

   Jag finns i Eskilstuna, Stockholm och Göteborg vid olika tillfällen så kontakta mig på info@cosmetink.se eller 073-9353655 så ser vi till o hitta en tid som passar dig :)

   Mvh Sandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 3 = 4

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>