Nya ögonbryn!
2012-04-28
Semester!
2012-05-16
Show all

Färdigt resultat på kund.

Jag vet att det är många som saknar bilder efter att resultatet är klart och jag försöker påminna kunder om att skicka in bilder till mig och igår fick jag ett mail från denna fina kund:

Tack tack tack!

Hej Sandra,
Jag vill bara precis som många andra av dina kunder tacka för mina fantastiska ögonbryn. Jag är så glad att jag vågade tatuera ögonbrynen och att man nu kan träna utan att oroa sig för att svettas bort ögonbrynen =) Skickar med en efterbild av ditt verk.

20120504-214254.jpg

Minns ni hur hennes ögonbryn såg ut innan? Kika här!

Facebookgoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett + 4 =

Spam check: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.