Glesa ögonbryn blir fylliga med PMU!
2013-09-26
Ögonbryn med stråteknik
2013-09-27
Show all

5 månader i Norge hos SOL PMU

Det är galet när jag tänker på det men det har redan gått 5 månader sen jag började jobba hos Solvår på SOL PMU i Oslo. Än är jag inte riktigt klar heller och ibland önskar jag att jag vågade ta mitt pick och pack och flytta till Oslo på heltid.

Det har varit intensiva dagar och många turer fram och tillbaka.

Trots jag jobbat mer än heltid hos Solvår har jag även försökt hinna med mina egna kunder i Sverige. Det har inte varåt lätt och få allt gå smidigt och enkelt och jag har många att tacka hemma för att de ställt upp och gjort detta ens möjligt!

Under dessa månader har jag lärt mig så otroligt mkt och jag har utvecklats massor! Att jobba med 5-8 kunder om dagen i så pass lång tid ger resultat och jag tror jag sett alla varianter på korrigering inom PMU nu.
Det är en konst att jobba med detta och jag är mer än glad att jag valt detta som mitt yrke. Glädjer mig att se att mina kunder gillar mitt jobb minst lika mkt som jag själv.

Vi är ett härligt gäng i kliniken hos Solvår och alla tjejer som jobbar där är otroligt duktiga. Väldigt bra arbetsmiljö med fina tjejer som rår om varandra och hjälps åt! Precis som det ska vara på en arbetsplats. Jag förstår att kliniken är då populär och det rasar in bokningar varje dag.

SOL PMU är ett varumärke att lägga på minnet. Det växer och växer och jag är stolt över att vara en del av det!

20130927-175420.jpg

Solvår bakom disken i kliniken 🙂

20130927-175631.jpg

20130927-175730.jpg

Jag och mim arbetsplats i Oslo 🙂

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 + åtta =

Logga in

10 − två =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?