Lansering av Edlund & Gedin PMU ACADEMY
2018-02-03
VÄLKOMMEN KAROLIN!
2018-03-07

                   

COSMETINK är ett företag som fokuserar på skönhetsbehandlingar & makeup med hög kvalité.

Vi driver en salong i Gamla Staden i Eskilstuna och arbetar målinriktat för att erbjuda våra kunder kvalitativa behandlingar .Ger alltid våra kunder 100 % och de bästa förutsättningar för att våra kunder ska bli nöjda.

Nu behöver vi en medarbetare där du som sökande är intresserad av skönhet och vet vad service och målmedvetenhet är. Tillsammans med oss kommer du vara ansikte ut mot våra kunder och hjälpa till med administrativt arbete. En arbetsplats med högt i tak, härlig stämning och varierande uppgifter.

Vi ser att du som söker är driven, flexibel och prestigelös. Du kan arbeta självständigt men har inga problem att samarbeta i ett team där vi stöttar och hjälper varandra. En av dina styrkor är att lösa problem och ge det lilla extra när det behövs. Jobbar du idag som permanent makeupartist, hudterapeut, fransstylist eller har annan estetisk erfarenhet är det ett stort plus då du har stor möjlighet att ta kunder & utvecklas inom skönhetsbranschen. Du ska kunna hantera sociala medier och uttrycka dig i Svenska och Engelska, både i skrift och med tal.

Krav att du som söker ska vara minst 18 år. Urval och intervjuer kommer att ske vid bokade tillfällen, vi ser fram emot din ansökan!


Yrke: Assistent / Receptionist
Deltid/ Heltid, 6 månader eller längre.
Lön: Fast månadslön baserad på timpenning.
Tillträde: Omgående visstidsanställning.

Kontaktinformation:

Maila in din ansökan till info@cosmetink.se med personligt brev där information om dig och dina tidigare erfarenheter & utbildningar framgår. Bifoga CV och löneanspråk. Ansökningar tas emot på mail och besvaras så fort som möjligt. Ser vi dig som intressant kontaktar vi dig för intervju på adress:

COSMETINK
Köpmangatan 36
633 49 Eskilstuna 

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fem =

Logga in

7 − sju =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?