FRANSFÖRLÄNGNINGAR


 


FRANSBEHANDLINGAR


Fransförlängningar

Är du trött på att behöva applicera mascara varje morgon? Alla vill vi ha långa och vackra fransar! Med singelfransar uppnår vi den perfekta böjen och längden just för dig!
Cosmetink fokuserar på att leverera ett hälsosamt och naturligt resultat, så du kan återkomma varje månad för en säker och fräsch påfyllning.

VANLIGA FRÅGOR:

1F: Hur lång tid tar det att göra en fransförlängning?
S: Det tar upp till 2 tim för ett nytt set med fransar. I en behandling ingår alltid konsultation, rengöring och information om skötsel efteråt.
Vid en påfyllning räknar vi med ca 1,5 tim.
2F: Gör det ont?
S: Nej det gör normalt inte ont under behandlingens gång. Vi instruerar er för att ge er en behaglig behandling.
3F: Hur kommer man fram till vad som passar just mig?
S: Steg för steg går vi igenom ansiktsform, ögonform och längd på dina egna fransar så inga av dina egna kan skadas. Sätter man för långa fransar så kan dina egna lätt gå av samma sak gäller med tjockleken. Sedan utgår vi ifrån olika framtagna designmodeller hur vi ska sätta fransarna för bästa passform just för dig.
4F: Vad är åldersgränsen?
S: 15 år men då krävs ett godkännande från en förälder innan utförandet!
5F: Hur länge håller fransarna?
S: Det är väldigt individuellt då fransar växer olika fort. Vi rekommenderar att komma tillbaka var 4.e vecka för påfyllning, så inte fransförlängningen växer ut för långt på dina egna fransar.
6F: Hur rengör man fransarna?
S: Varje morgon och kväll rengör du fransarna noga med våran speciellt framtagna rengöring som säljs i salongen. Tvättar du inte fransarna så kan du få allvarliga infektioner och det kan sluta med att dina egna fransar går av.
7F: Finns det tillfällen då jag bör undvika fransförlängning?
S: Möjligen om du är sjuk. Då är immunförsvaret sämre vilket kan leda till att du reagerar på limmet.
Ring alltid och fråga eller kom förbi innan du bokar om du är osäker, så går vi igenom tillsammans vad som är bäst för just dig.