BOTOX & FILLERS


 


BOTOX & FILLERS


Botox

Rynkor är en del av ansiktets åldrande och skrattrynkor kan såklart vara charmerande, men arga och sura rynkor kan ge fel budskap via kroppsspråket och är ofta något man vill korrigera.

Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande medel som blockerar den nervsignal som gör att en muskel dras samman. Resultatet är att linjer och rynkor som skapats av att du till exempel kisat mot solen eller rynkat pannan, mjukas upp och blir mindre synliga.
botox-2

En behandling med Botulinumtoxin är lämplig när -

Du har markerade linjer mellan ögonbrynen (argrynkan) som får dig att se trött, arg eller ledsen ut. du har ansiktsmuskulatur som orsakar rynkor runt ögonen (kråksparkar) och de horisontella linjerna i pannan.


Förebygg rynkor och fina linjer -

I regel utförs behandlingen på redan befintliga rynkor och linjer. Men ibland kan förebyggande behandling vara lämplig om man har utpräglade anlag för att utveckla markerade rynkor eller en mycket aktiv ansiktsmuskulatur.

Fördelar med botox -

+ Säker behandling om den utförs av legitimerad läkare eller sjuksköterska.
+ Behandlingen gör inte särskilt ont och innebär ingen direkt rehabilitering
+ Väl utförd behandling ger dig ett naturligt resultat och ett ansikte som ser utvilat och fräscht ut.
BotoxLinda1

FILLERS

Fillers injiceras utav vår legitimerade tandläkare & certifierade behandlare under huden bland annat vid läppförstoring, för att framhäva ansiktskonturer och tar bort rynkor och ärr. Behandlingen går fort, ger ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende och bäst av allt. Resultatet syns direkt!

Cosmetink har valt att arbeta med varumärket Juvéderm av fillers som är en av de marknadsledande produkterna med längst hållbarhet och hög koncentrerad halt av hyaluronsyra för att bibehålla behandlingsresultatet längre.

Ofta kombinerar man en fillerbehandling med botulinumtoxin (botox) mot rynkor och fina linjer som orsakats av mimik och ansiktsrörelser. Som vår behandlare även kan erbjuda under din behandling.

Fördelar med Fillers

+ Behandlingen går snabbt och möjlighet till lokalbedövning finns.
+ Resultatet kommer omedelbart och konvalescensen är begränsad.
+ En skicklig behandlare anpassar behandlingen efter dina specifika behov så att resultatet blir naturligt vackert.
certifierad

Nackdelar med fillers

– Resultatet är inte permanent – påfyllning krävs regelbundet för att bibehålla resultatet.
– Är man känslig kan blåmärken och/eller svullnad uppstå.
– Resultatet är beroende av behandlarens skicklighet och erfarenhet.