TJEJKVÄLL PÅ ULVHÄLLS HERRGÅRD
2018-03-11
Ett personligt inlägg om mig och min hälsa.
2018-08-05

I lördags hade vi vårt allra första Highlight Your Beauty event på salongen.

Vi välkomnande ett gäng tjejer med ett glas bubbel. Det minglades på och vi hade supergoda ostar från ostbiten och rawfood hallon vitchocklad tårta från fika by Anna vilket var väldigt uppskattat från både oss och dom.

När alla var på plats och hade minglat färdigt berättade vi om företaget cosmetink och vilka roller vi har och presenterade olika produkter och behandlingar vi gör på salongen. Det var jag, Sandra och Linda vår duktiga makeup artist på plats.

När vi hade presenterat oss var det dags för Tova vår ambassadör för cosmetink att få en full makeup med våra produkter från Ripar.

Samtidigt som Linda sminkade Tova berättade hon hur man ska jobba in vår Cover Camouflage foundation och gav heta tips om contouring och var du bör applicera din highlighter för att få ett perfekt lyster. Under tiden fick tjejerna ställa frågor om det var något de funderade över eller om det behövde fler tips.

När Linda var klar med sin sminkning minglades det runt igen och tjejerna fick testa våra produkter och pröva våra storsäljande lip plumper från GRANDE LIPS.

När kvällen dessvärre började lida mot sitt slut gav vi en varsin grym goodiebag med lite smått och gott i, b.la en rabattkod.

Linda gjorde som alltid en helt galet fin makeup och vi är så tacksamma över våra samarbeten med: Dtails by lc, ostbiten, fika by Anna, nära och kära barnbutik, ordna inreda, köpmangatan 29, printz bageri och modell Madeleine. Tacktack!

Vi tycker det blev så himla lyckat och en perfekt start för Highlight Your Beauty event. Nu är det rullning och vi kommer ha många fler event framöver så håll utkik!!

Om ni är intresserade att veta mer eller vet redan nu att ni vill gå på nästa event, kontakta: linn@cosmetink.se

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + 6 =

Logga in

1 + femton =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?