Ny rekrytering av hudterapetut
2018-12-05
Varför vi inte kan ta ansvar över att ditt barn följer med på din bokade behandling.
2019-04-01
Show all

Elizabeth Arden PRO

Låt oss presentera något riktigt häftigt!

En hudvårdsserie med fokus på resultat, från den ledande syraspecialisten Joe Lewis som licensierat några av de mest framgångsrika hudvårdslöningar (AHA syran på 80-talet), som backas upp av en hel del Girl Power!

Resultatet heter Elizabeth Arden PRO!

Elizabeth Arden är powerkvinnan som introducerade kosmetiken och kämpade för de kvinnliga rättigheterna tillbaka i tiden och blev första kvinnan som prydde omslaget av NEW YORK TIMES 1946. På 5th Avenue öppnade hennes salong ”Red Door Spa” i NEW YORK som än finns kvar bakom den knallröda pampiga dörr som signalerar alla hennes produkter.

Det är något kraftfullt med hennes historia och hur hon tillsammans med 15 000 andra kvinnor demonstrerade utanför salongen med det populära knallröda läppstiftet från Elizabeth Arden som signalerade styrka. Vi är tillbaka på i tidigt 1900-tal när allt startade och redan 1920-talet uppmuntrade Elizabeth Arden kvinnor att vara noga med fuktbalansen, undvika solen och göra yoga dagligen.

Som entreprenör och en kvinnorättsskämpe var hon på många sätt en 2000-talets kvinna vars filosofi är mer relevant idag än någonsin.

Elizabeth Arden PRO skall inte förknippas med varumärket Elizabeth Arden dock. Det är 2 helt olika varumärken där det förstnämnda är fokuserade på syror och resultatinriktade salongsbehandlingar. De produkterna kommer du inte hitta i de vanliga skönhetsbutikerna nere på stan.

Tillsammans med hudterapeut Isabell diskuterade vi vad vi skulle erbjuda våra kunder och kom snabbt fram till att vi vill kunna erbjuda kunderna fina resultat där man faktiskt märker skillnad. Då blev vi starkt rekommenderade denna serie och ju mer vi hör om den desto mer självklar känns den att finnas hos oss på Cosmetink.

Förra veckan fick i utbildning av produkterna och i måndags kunde vi erbjuda de första behandlingarna i salongen och försäljningen av produkterna var väldigt populära. Första dagen tog det slut på vissa av våra guldkorn i salongen och vi hoppas alla våra kunder kommer gilla produkterna lika mkt som vi gör.

Fram till årsskiftet erbjuder vi 20 % på salongsbehandlingarna som bokas. Så passa på och unna dig en behandling. Bokning gör du online på www.cosmetink.se

 

Facebookgoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 8 =

Spam check: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.