Mina egna tatuerade läppar, 1,5 år senare
2013-10-01
Naturliga och tatuerade ögonbryn.
2013-10-01
Show all

Erbjudande!! Hudvårdsbehandling Meso Vytal!

I somras gick jag en utbildning i Norge hos SOL PMU inom MESO VYTAL och nu har jag äntligen fått mitt certifikat då jag kan börja jobba med detta i Sverige och det glädjer mig massor!

Meso Vytal är en otroligt bra hudvårdsbehandling som stramar upp, reducerar rynkor, återfuktar och stärker din vävnad i huden. En perfekt behandling för dig som vill ge dig själv lite lyx och unna dig något extra.
Lika väl som det är viktigt att ta hand om din hälsa inifrån så bör vi då och då ge vårt yttre lite kärlek också. Det mår vi alla bra av!

Med Meso Vytal kan man behandla ansiktet, halsen ner mot bröstet och händer. Det går att fokusera på de områden som behöver extra behandling men överlag jobbar man med ansiktet i första hand.

Munstycket består av 18 smånålar som går ner 0,2-0,3 mm ner i hudlagret och jobbar sig in mellan överhuden och läderhuden. Där återfuktar den inifrån, stramar upp vävnaden och förbättrar cellaktiviteten. Vilket ger ett resultat till friskare hy och en lyster som syns redan efter första behandlingen.

Denna behandling är perfekt att boka dagen innan man ska vara extra fin till något speciellt tillfälle då man ser resultat direkt.
Man kan även boka ett helt program där man behandlas 2 ggr/veckan i 4 veckor. Detta rekommenderas för ett långsiktigt resultat.
Efter de 8 behandlingarna låter man huden vila i 4 veckor och rekommenderas ta behandlingen 1 gång i månaden för bästa optimala resultat.

En behandling kostar 900 kr men bokar du ett paket (med 8 behandlingar) får du självklart ett rabatterat pris.

Fullt pris är 7200 kr men ges bort för 6500 kr.

För att starta igång detta och låta Er ta del av denna behandling så ger jag Er ett otroligt rabatterat pris om ni bokar under oktober månad.

Hela oktober får ni boka behandlingen för 50 % rabatt! Dvs en behandling kostar endast 450 kr !

För bokning eller frågor kontakta mig på info@cosmetink.se

20130930-225623.jpg

20130930-225712.jpg

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + sex =

Logga in

femton − elva =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?