Tunn fin eyeliner uppe och nere.
2013-08-15
Fina ögonbryn
2013-08-28
Show all

Följ med på Instagram och Facebook

Är inne på vecka 2 i rad i Oslo och jobbar på fram tills på torsdag denna vexka då jag sen åker hem till Sverige igen och jobbar i Sthlm fredagen den 30:e. Sen bär det vidare till Göteborg i dagarna 2 (2:a-3:e sept) för att ta hand om kunder där. Avslutar i Eskilstuna den 4:e september med fler kunder innan jag sen far iväg på en otroligt efterlängtad semestertripp till USA.

Vill ni följa mina arbeten så finns jag på instagram där jag uppdaterar massor av bilder med resultat på mina jobb.

Kika in och sök på ”sandraedlund” så hittar ni mig 🙂

Vi har även startat en sida för Svenska SOL Permanent Makeup på Facebook som växer så det knakar.
Sök på ”SOL permanent makeup/Sverige” så hittar ni den!

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 10 =

Logga in

fyra × fyra =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?