Vilken förändring med ny form på ögonbrynen!
2015-04-10
Lipa lips lips
2015-04-10

About Meso Vytal

MESO VYTAL MicroLifting Treatment

Din hy utsätts för många stressfaktorer varje dag så som; UV-strålning, smog, rökning, kemikalier och föroreningar osv. Alla dessa olika faktorer påverkar din hy!
Med regelbundna behandlingar av hudvårdskrämer och lotions ska detta hjälpa dig att hålla din hy ung, fräsch och skydda dig från oren hy. För att detta ska kunna hjälpa behöver krämerna tränga igenom det yttre hudlagret (epidermis) innan de kan nå det undre skiktet (dermis) för ett hållbart resultat.
Tyvärr är många partiklar i krämerna (t.ex. vitaminer) helt enkelt för stora för att tränga igenom det första hudlagret och nå sitt mål.

Med behandlingen Meso Vytal MicroLifting Treatment hjälper systemet till att leverera dessa kompositioner genom första hudlagret ner direkt till mellersta hudlagret för att fräscha upp, bibehålla och föryngra din hy. Områden du kan behandla: * Ansiktet * Halsen * Urringningen * Baksida av handen

vytal_application_areas

VANLIGA FRÅGOR:

F: Hur går en behandling av Meso Vytal till?

S: Meso Vytal appliceras med hjälp av en speciell modul som har mikroskopiska masserande smånålar och med hjälp av denna behandlas det yttre hudlagret och jobbar sig in mot det mellersta hudlagret med vitaminer, aminosyrer och andra produkter för att ge huden lyster och föryngra din hy.  

meso_on_skin

F: Gör en Meso Vytal behandling ont?

S: Nej, troligtvis kommer du bara att känna en lätt kittlande eller rispande känsla eftersom de mikroskopiska munstycket bara jobbar mellan det yttre och det mellersta hudlagret.


F: I vilka steg görs en behandling?

S: Vi börjar med att fastställa dina individuella behov för det område som ska behandlas. Det finns 3 olika Meso Vytal behandlingar att välja emellan; REFRESH/REVIVE/REJUVINATE Innan behandlingen med munstycket börjar läggs en AHA-peeling mask på det utvalda området, den hjälper till att exponera och ta bort avfall och aktivera hudens ämnesomsättning. Därefter masseras den utvalda behandlingen med hjälp av munstycket mellan yttersta och mellersta hudlagret. Speciellt utvalda områden behandlas extra. När behandlingen är klar appliceras en eftervårdskräm som hjälper huden att stabilisera och lugna sig efter behandlingen

F: Behöver jag någon remiss för behandling?

S: Nej, Meso Vytal MicroLifting är en skönhetsbehandling. Inte en medicinsk terapeutisk behandling och är därför inte avsedd att bota någon sjukdom.

F: Finns det tillfällen då jag inte bör behandlas med Meso Vytal?

S: Om du är allergisk mot någon av produkternas ingredienser eller har överkänslig hy bör du undvika denna behandling. Har du några hudsjukdomar som eksem/akne/psoriases etc eller har någon form av immunbrist bör du även avrådas från att bli behandlad på just de områdena. Allt detta diskuteras och gås igenom under konsultationen innan behandlingen.

F: Hur skiljer sig denna typ av behandlig i jämförelse med de äldre metoderna av ”derma rullarna”?

S: Många av de äldre metoderna med användes i hopp om att öka kollagenet eller med hjälp av penetration av lotion var inte bara ineffektiva de kan faktiskt även skada huden. Eftersom nålarna är för stora och de tränger för djupt ner i huden kan de då bryta små kapilärer och som kan i sin tur orsaka permanenta telangiektasi.
(kroniskt utvidgning av blodkärl)

telangiectasia

Man bör även tänka på att ”Derma rullarna” kan ha använts på flera klienter och sterilitet av utrustningen kan ifrågasättas. Meso Vytal MicroLifting Treatment skiljer sig från detta då de utskjutande nålarna på munstycket är mikroskopiska och rör sig inte djupare än mellan översta och mellersta hudlagret för att hjälpa krämerna att tränga in. Varje munstycke som används är för engångsbruk och har kliniskt sterila kamrar.

F: Har ni expempel på hur ett resultat kan se ut efter behandlingar:

S: Ja, Se bilder nedan:

 vytal_hyaluronic

Före:                                                                         Efter:          skin_beforeskin_after

Före: 

vytaleyebefore

Efter:

vytaleyeafter

F: Vad för typ av olika behandlingar finns för att hjälpa min hy?

S: Det finns 3 st olika typer av behandling för din hy. Se vilken som passar dig bäst:

vytal_refresh

Meso Vytal MicroLifting FRESH är ett sofistikerat sammansättning av vitaminer, Q10 och aminosyror. Det levererar de viktigaste näringsämnena din hy behöver. Som en daglig kick av friskhet.
Vitaminer är naturliga antioxidanter. E-vitamin stärker hudens egna skyddsbarriärer, minimerar åldrandets effekter av miljöfaktorer. Den starka kombinationen av vitaminer,
Q10 och aminosyrer är den perfekta anti-aging cocktailen. Det håller skadliga influenser borta och huden blir mjuk och smidig.
Meso Vytal FRESH är speciellt anpassad för den hy som är yngre och tillför dessa rika näringsvärden som saknas i din dagliga hudvårs regim.

vytal_revive

Meso Vytal MicroLifting PURE skyddar och ger huden näring. Det smarta valet av aminosyrer, extraktet av sojabönor och jams rötter ger allt vad trötta och torkade hudceller behöver. Allt taget från moder naturs bästa recept!
Sammansättningen av noga utvalda, naturliga ingredienser skapar en behaglig och långvarig SPA-effekt.
Meso Vytal PURE stärker hudens egna motstånd mot torrhet och inflammation.
Även känslig hud blir synbart starkare, friskare och smidigare. Friskar upp tråkig, trött och uttorkad hud!

vytal_rejuvinate

Meso Vytal MicroLifting MED innehåller hyaluronsyra och peptider för att minska rynkor och stimulera din kropps egen kollagenproduktion. Denna behandling jobbar för volym, för fukt och för varaktig skönhet!
Den höga halten av hyaluronsyra i Meso Vytal MED ökar hudens celler, höjer fuktnivån och stärker elasticiteten i din hy.
Huden ser omedelbart yngre, fräschare och mer stram ut. Meso Vytal MEDs ingredienser är speciellt anpassade för att effektivt minska rynkor och ansiktssuttryckslinjer.

Önskar du boka tid för denna hudbehandling? 

Kostnad för 1 behandling: 900 kr
Direkt efter första behandlingen kommer du känna skillnad då huden blir mkt fräschare och stramare.


Ett helt program med 8 behandlingar: 6 500 kr (ord.pris 7 200 kr)

Önskar du få bort smårynkor och har större problem med din hy rekommenderas att gå ett helt program där du behandlas 2 ggr/veckan i 4 veckor.

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × ett =

Logga in

5 × tre =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?