Workshop i Göteborg!
2011-05-12
Klara ögonbryn!
2011-05-16
Show all

Kommentar som värmer lite extra! :)

Damp just ner en sån fin kommentar som jag bara måste dela med mig av. Det är verkligen en speciell känsla när folk kommenterar mina verk. Det tas personligt och värmer i hjärtat!

”Du är verkligen riktigt duktig på det du gör! Jag har aldrig sett någon göra så grym form på brynen innan. Just därför jag inte ens övervägd att göra någon PMU. Jag har väldigt många kunder som gjort det och jag har alltid tyckte det sett förj*vligt ut.. Tunna streck som är rödaktiga och ojämna som bryn och ojämnt svart “kludd” som eyeliner. Jättekul att se när “rätt man är på rätt plats”. Nu kan jag absolut tänka mig det, när jag ser dina resultat. KUL!!!! Mvh Carro”

Tack Carro! Supergulligt av dig att dela med dig av din åsikt!

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + sex =

Logga in

10 − 5 =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?