Stjärnmedlem hos Nordic Stars Of Beauty!
2012-08-20
Makeupartist fick permanenta ögonbryn.
2012-09-03
Show all

Korrigering av feltatuerade ögonbryn.

En kund kom till mig alldeles förtvivlad över sina feltatuerade ögonbryn och var väldigt skeptisk till att ens låta sig lägga sig under nålen än gång till då hon var livrädd för hur resultatet skulle bli.

Förra gången litade hon på att det skulle bli de perfekta ögonbrynen hon alltid längtat efter eftersom hon själv inte har några egna hårstrån. Men tyvärr blev det istället värre än hon någonsin kunnat tänka sig.

Men stora komplex för sina ögonbryn kom hon på konsultation med keps på huvudet och ville knappt titta på mig för att hon skämdes över hur hon såg ut.

Så här såg brynen ut när hon kom, färgen går åt det gulorangea hållet och formen är långt utanför hennes egna ramar.

Självklart ville hon inte att några bilder skulle publicerat på henne då hon aldrig visat sina feltatuerade ögonbryn för någon annan än sin pappa, sin sambo och mig.

Men efter att hon varit hos mig på refill och sken som en sol när hon kom denna gång så gick hon med på att visa hur fint resultatet blev men utan att avslöja sig för mkt med ansikte.

Idag ser hennes bryn ut såhär:

Otrolig skillnad och hon mår betydligt bättre med sina nya bryn. Hennes självförtroende är betydligt bättre och jag är superglad över att kunna hjälpt denna tjej.

Det är jätteviktigt att du kollar upp linergisten som ska behandla dig innan du lägger dig under nålen. Låt inte plånboken bestämma vart du ska gå. Det kan bli en betydligt dyrare historia än du kunnat ana.
Be om att få se så många före och efterbilder som möjligt och gå på magkänsla.

Boka en konsultation första gången om du är osäker. Bättre att vara extra försiktig än spontan i denna situation.

Har du frågor eller undrar över något kontakta mig på info@cosmetink.se eller 0739-353655

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fyra =

Logga in

14 − två =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?