Permanent Make Up på TV 8
2011-09-28
Före och efterbild på mina läppar.
2011-09-28
Show all

Mina nytatuerade läppar!

Jag får en chock varje gång jag tittar mig i spegeln då jag nästan glömt att jag tatuerat läpparna mina. Inte direkt likt mig att ha så mkt färg på läpparna men det är bara tillfälligt då färgen reduceras 40-60 % och inte alls kommer se såhär ut i slutresultatet.

Ska bli kul o få visa er slutresultatet sen!

Morgonen efter att jag fått tatuerade läppar såg jag ut såhär på väg till kliniken. Fick se bilden precis och helt imponerad över hur hyn min nästan ser photoshoppad ut. Testade nämligen en ny foundation som blivit superpopulär bland alla tjejerna på Ellipse Klinikken och kan inte annat än hålla med om att den är helt otrolig. Im in love!

Jag som har väldigt porig och oren hy fick helt plötsligt den drömhy jag alltid velat haft! Produkten heter Ripar och kan läsas mer om här!

Jag och supersöta Bettina på väg från kliniken efter en heldag i blod svett och tårar!

Det är Bettina som gjort mina läppar och hon är otroligt duktig! Hon ska även få lägga nya ögonbryn på mig då de behöver refill och så ska jag få den nya stråtekniken jag själv håller på och lär mig! Kommer bli supersnyggt!

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

4 Comments

  1. Anne skriver:

    Blev lite Lada Gaga över dig här! 🙂

  2. Anette skriver:

    Hej Sandra
    Trevlig blogg! 🙂
    Har försökt googla på ”Ripar” som du nämner och verkar väldigt intressant, men hittar ingen info om den. Vet du vart jag hittar mer information och hur man får tag på den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 8 =

Logga in

fyra × tre =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?