Grundutbildning PMU Academy
2018-11-20
Varför vi inte kan ta ansvar över att ditt barn följer med på din bokade behandling.
2019-04-01

Cosmetink har alltid varit fokuserat och specialiserat på permanent makeup. Det är det jag, Sandra, brinner för och som gjorde att Cosmetink faktiskt en gång startades. Permanent Makeup blir större & större vilket ger oss mer och mer kunder. Idag är vi 3 st som utför behandlingar av PMU. Både med maskin & manuellt verktyg. Vilket är fantastiskt kul att vi är flera då det kan bli fullbokat månader framöver och kan då erbjuda våra kunder möjligheter att komma till fler av oss. Både Karolin & Sandra har blivit certifierade på vår egna PMU skola www.pmuacademy.se och visar fantastiska resultat.

Eftersom vi träffar fler & fler kunder får vi fler & fler frågor och önskemål om fler behandlingar som kunder vill unna sig. Där har vi märkt att hudvårdsbehandlingar är en stor del av det. Därför började eftersökningen av att rekrytera en hudterapeut som kunde komplettera vår verksamhet med flera behandlingar till våra kunder.

Isabell Petersson är tjejen med det stora leendet och hjärtat för hudvård som visste långt tillbaka att hon skulle jobba som hudterapeut när hon blev stor. Uppväxt i Eskilstuna men hamnade i Sthlm där hon 2014 var hon klar med sin yrkesutbildning som SPA & Hudterapeut. Blev kvar i Sthlm där hon jobbade på NK med fokus på försäljning och ansiktsbehandlingar innan hon for till Gran Canaria ett halvår för att jobba på VING Sunprime Atlantic View med hotellets gäster.

I samma veva som vi letade rekrytering så var Isabells tid på GC snart slut och hon sökte sig till sina rötter i Eskilstuna. Därav en perfekt matchning att komma in som en frisk fläkt i vår verksamhet!

Visst är det fantastiskt att Skype kan skapa möjligheter att faktiskt ta en arbetsintervju fast du är på en helt annan plats i världen. Det var inga konstigheter att Isabell passade in hos oss och så fort vi sågs i verkligheten kändes det så rätt att hon skulle bli en av oss.

Vi välkomnar Isabell som kommer erbjuda dig allt från avancerad hudvård inom Microneedling treatment, Plasma Lift behandling (reducering av ögonlock) samt klassiska ansiktsbehandlingar eller alternativa resultatinriktade behandlingar till lash lift.

Stort välkommen Isabell och hoppas du kommer trivas hos oss!

Vill ni läsa mer om Isabell och hennes bakgrund finns hon under ”OM OSS- TEAM” i huvudmenyn och följ hennes resa på sociala medier @cosmetinkskincare

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − femton =

Logga in

6 − ett =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?