Dagens ögonbryn!
2011-03-28
Utbränd…?
2011-03-29
Show all

Ögonbryn före och efter!

Minns ni denna tjej som jag gjorde inlägg om att hon var på konsultation för ett tag sen? Då såg hon ut såhär utan målade ögonbryn:

Igår var hon tillbaka i salongen och fick sig ett par pigmenterade ögonbryn.

Färgen jag använde mig av heter ”pearly blond” och är en av Amieas ljusaste färger vilket passade kunden jättesnyggt då hon är väldigt blond. En närbild på pigmenteringen:

Bilderna är tagna direkt efter pigmenteringen och är något rött och svullet vilket kommer dämpas. Färgen kommer även reduceras med 40-60 % inom de 10 närmsta dagarna.

(Klicka på bilderna för att se de i större format)

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

2 Comments

  1. frisscarro skriver:

    Du är verkligen riktigt duktig på det du gör! Jag har aldrig sett någon göra så grym form på brynen innan. Just därför jag inte ens övervägd att göra någon PMU. Jag har väldigt många kunder som gjort det och jag har alltid tyckte det sett förj*vligt ut.. Tunna streck som är rödaktiga och ojämna som bryn och ojämnt svart ”kludd” som eyeliner. Jättekul att se när ”rätt man är på rätt plats”. Nu kan jag absolut tänka mig det, när jag ser dina resultat. KUL!!!! Mvh Carro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 1 =

Logga in

20 − 7 =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?