En tjej som uppmärksammat fördelar med PMU :)
2011-05-26
Refill av ögonbryn och eyeliner.
2011-06-06
Show all

Olycklig saga fick lyckligt slut!

Blir så glad när mina kunder är nöjda med sitt resultat att jag måste dela med mig av deras positiva feedback! Förhoppningsvis ger det er som läser och funderar på PMU ett större förtroende för mig som linergist också! 🙂

Den 3:e behandlingen av ögonbryn är gjord på denna kund och ni som följt den sen tidigare vet att hon hade missfärgade rosa/orange ögonbryn innan hon kom till mig. Kamofleringsfärgen jag användt mig av har täckt tidigare missfärgning och det bästa av allt är hennes egna kommentar då hon älskar hennes nya form på ögonbrynen.

Ska visa lite bilder så ni förstår!

Såhär målade kunden upp sina egna bryn när hon kom till mig första gången vilket hon prompt ville ha de som. Dessa liknande ”spermiebryn” är inget jag gärna ville tatuera in på henne och eftersom vi skulle ses flera gånger så frågade jag om vi kunde börja med att göra på mitt sätt. Idag skrattar hon åt sina gamla ögonbryn och säger att
”jag som tyckte mina spermieögonbryn var snygga”

Såhär såg det ut när vi tog bort sminket. De tidigare tatuerade ögonbrynen hade blivit rosa/orange och det vänstra brynet är högre upp än det högra. Osymetriska vill säga…

När hon lämnade salongen för 3:e behandlingen på ögonbrynen såg hon ut såhär! Jag har försökt rättat upp det vänstra brynet för att få de mer symetriska och ändrat form så de passar henne bättre.
En otrolig förändring om ni bara ser till dessa sista bilder! Måste varit jättejobbigt att gå runt med de där orange/rosa ögonbrynen, vilket hon slipper nu! Idag använder hon inget smink alls på ögonbrynen och sparar massa tid varje dag!

På de sista bilderna har jag även lagt en eyeliner då hon självklart ville prova även det 🙂 På sista bilderna är hon alltså helt osminkad men ändå ”naturligt” snygg varje dag hon vaknar! Wake up with Make Up 😉

__________________________

Fick detta mail från henne idag och det värmer som sagt!

Hej Sandra!

Vill bara tacka för att du gör ett så superbra jobb och är så himla trevlig mot dina kunder 🙂

Ha det så bra tills vi ses igen!

____________________________

Känns jättebra att kunna hjälpa kunder och få denna feedback! Stort TACK! 🙂

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sjutton =

Logga in

3 × fyra =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?