Till Norge för vidareutbildning
2011-09-24
TV inspelning med TV 8 Norge.
2011-09-26
Show all

På norsk mark.

Då var man framme i Norge och hemma hos Solvår Hegge som jag nu ska spendera denna vecka hos. Det har varit en lång dag på kliniken där vi avslutade dagen med inspelning för TV8 med en av fröken Norge deltagarna. Solvår visade för kameran hur du enkelt lägger en eyeliner och så snyggt det blir. Klippet kommer under morgondagen visas på www.froken.no.

Solvår beredd för att ta emot de nya eleverna som ska lära sig allt de behöver veta inom Permanent Make Up.

Bland annat får de lära sig hur man ritar upp ögonbrynen med alla dess mått. Vi har även gått igenom Ameias färgsortiment och pratat mycket om färglära. Innan det sen är dags för eleverna att träna på matta med nål och färg.

Medans elverna fick prova sig fram på maskinen så satte jag mig för att utveckla mina kunskaper inom PMU. Jag ska ge mig på en helt ny typ av nål och en ny teknik för ögonbryns tatuering.

Ser verkligen fram emot det och imorgon ska jag ta mig an min första kund. Spännande!

Finns fler bilder från dagen på Solvårs blogg om ni vill se!

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × tre =