Det går bra nu!
2011-03-17
Heldag i salongen!
2011-03-18
Show all

Permanent Make Up!

Det är ett sånt sjukt tryck på intresse för Permanent Make Up och jag sitter hela dagarna och bara svarar på massa mail och förfrågningar om behandlingar. Får hoppas alla bokar in tider också! 🙂

Men all denna tid för att pussla ihop tar väldigt mkt onödig tid för mig så jag funderar på att skaffa ”Bokadirekt” som jag fick tips om idag. Där kan kunde själv gå in genom siten och boka upp sig på de tider som finns tillgängliga. Hur smidigt som helst! Men jag antar att jag kommer få sitta och svara på mail trots allt ändå då det finns många frågor! 🙂
Men det skulle nog helt klart underlätta lite…

Nu ska jag ta och sova lite. Kunder som väntar imorgon!

Looking forward to it! 🙂

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + femton =

Logga in

tre × fyra =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?