JUBILEUM
2017-09-28
Ambassadör Tova Elneskog
2017-11-14

Visste ni att det är så mycket som 61 000 personer som får ett besked om cancer, varje år! Skrämmande siffror! Oftast känner vi någon som har blivit drabbad av den

na hemska sjukdom, vilket påverkar oss. Varje år gör Cancerfonden en insamling och hela oktober färgas av en rosa nyans och vi ser rosa band överallt för att visa att vi stöttar de drabbade, där ingen ska behöva känna sig ensam.

Jag känner många som blivit drabbade, både släkt & vänner. Vet även många vänner som känner någon som blivit drabbad och visst påverkas vi alla av att se någon närstående sörja för sin eller någon annans sjukdom. Som tur är hör jag även många fina historier där det finns lyckliga slut. Dessvärre går det inte att blunda för de historier som har ett annat slut där en tomhet lämnas kvar.

Jag har kunder som går/har gått igenom denna sjukdom och trots vi inte känner varandra lämnar det en sorg i mitt hjärta. Jag ser hur cellgiftsbehandlingar tär och hur de kämpar med ett hopp om att bli friska. Man vill ju kunna hjälpa de på något sätt, men känner sig maktlös i detta.
Vi må vara fåfänga och tycka at

t det är fint med lite färg på kinderna och en skugga på ögonen. Men en person som tappat sina ögonbryn p.g.a sjukdomen vill inget annat än få tillbaka sina ögonbryn för att det inte ska stå cancer i pannan på de. De vill bara bli friska och vara som alla andra friska människor.
Min lycka är att få jobba fram ett naturligt och snyggt resultat och få se dessa kunder skina upp. Vissa gråter av lycka. Andra bara ler.

Men visst gör det en skillnad…

Här ser vi hur en kund fått ett par puderbryn. Utan peruk kan vi fortfarande se hennes sjukdom, men med dagens fina peruker och ett par tatuerade ögonbryn kan hon vara som vem som helst i vardagen utan att bli förknippad med hennes sjukdom.

Jag har startat en insamling med en budgivning på ett par ögonbryn där pengarna går oavkortat till Cancerfonden. Det känns gott i hjärtat o kunna hjälpa till.
Var med och buda för ett par snygga bryn för en god saks skull!

Budgivningen finns på instagram och avslutas 31 oktober kl. 21.00, högsta budet får ett par ögonbryn till sig själv eller kanske vill ge bort de till någon drabbad?

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 3 =

Logga in

4 × 2 =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?