Before and After!
2011-02-24
Eyeliner och läppar – före och efter!
2011-02-27
Show all

Stort TACK till alla hjälpsamma människor!

Det är så roligt att fixa och trixa med allt som behövs göras inför nästa vecka då jag ska börja ta in kunder i den nya lokalen. Har precis gått igenom lite pappersprylar som är nödvändiga bl.a.

Först och främst ska jag få träffa hyresvärden på måndag, fixa med skylt på dörren och annan Cosmetink inredning i lokalen. Cia ska ha städat och fixat i lokalen så jag får plats på ett litet hörn.
Hon är själv mammaledig just nu så lokalen har stått tom ett tag utan kärlek. Men nu ska den få desto mer! Är väldigt glad att hon öppnat sina armar och hjälper mig med lokal för detta. Kunde inte vara gladare!

Är överlag glad för all hjälp jag får. Det är alltid tufft att ta sig framåt men med all den hjälp jag får så kommer det gå så bra! Det känner jag på mig!

Min kärestes bror var det faktiskt som hjälpte mig komma fram med namnet! De bröderna är sånna grymma kreativa människor och behöver man hjälp vet jag alltid vilka jag ska vända mig. Cosmetink känns helt rätt och jag tackar Johan för det namnet! 🙂

Min käreste, som är helt grym inom grafisk layout och design, har gjort loggan och står för all marknadsföringsmaterial. Utan honom skulle inte siten se så snygg ut som den faktiskt är! 😉

Men siten skulle inte existera överhuvudtaget om det inte vore för Roger Sundberg som hjälper mig med server, kodning och uppbyggnaden av allt som jag inte förstår mig på, och det är inte så lite det! 😉

Har jag sedan några frågor eller funderingar kring PMU så har jag mina samarbetspartner som klappar mig i ryggen och hjälper mig på alla sätt o vis. Solvår och Anne är några som ni kommer få höra mycket om här på bloggen! Ett bättre team kunde jag inte önskat mig!

Sen sist men inte minst så är jag oerhört tacksam till alla er som bjudit in folk till min Facebooksite och delar med er av mina inlägg här på bloggen!
Syns man inte så… finns man inte!

Nu ska jag förbereda inför morgondagen då min mamma ska få sig en ”PMU Make Over”, hon har lovat att bjuda på härlig lasagne som jag ser fram emot! 🙂
Det ska bli en trevlig ”mor och dotter dag”!

Nu ska jag återgå till arbetet! Solong!

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

2 Comments

  1. Roger Sundberg skriver:

    Tack själv, U’re welcome 🙂 Det är alltid kul o kunna hjälpa kreativa o positiva människor 🙂

    / Rodge

  2. admin skriver:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − fem =

Logga in

nitton + 3 =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?