Sminka dig som Angelina Jolie!
2011-03-30
SPA produkter från Lanéche ♥
2011-03-30
Show all

Tea and cupcakes! :)

Tyvärr tillät inte kroppen min så mycket som jag hoppats på. Hade ett viktigt möte i Sthlm idag som jag verkligen ville åka på och jag försökte in i det sista på att ta lugnt och fint utan stress ge mig iväg men insåg ganska fort att det var kört 🙁

Så det var bara att boka av ännu ett möte och sätta sig i soffan. Så himla tråkigt men  just nu handlar det inte om vilja eller inte. Det går bara inte… Känner mig helt enkelt handikappad :/
Fick sällskap av min kära bror så vi satte oss ute i solen och drack lite kaffe och te. Så lite frisk luft har jag fått idag iaf. Men det verkligen kryper i min kropp på att inte kunna göra allt jag vill/borde göra!

Blev bortskämd med lite grillat av sambon min och jag fick leka hemmafru genom att laga Cupcakes 🙂 Då blev jag glad! Förenklade och fuskade dock genom att köpa färdiga muffins och gjorde bara frostingen på egen hand!

Creme Cheese frosting:

60 g mjukt smör
4 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk färskpressad lime eller citron
100 g philadelphiaost

Vispa ihop smöret, florsockret, vaniljsockret och limen/citronen till en krämig blandning och vispa sen ner philadelphiaosten!
Spritsa smeten över muffisarna och dekorera med söta hjärtan!

Voila! 🙂

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

2 Comments

  1. Sara skriver:

    gud va fina!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 − fem =

Logga in

9 + tre =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?