Halva ögonbryn blir hela med PMU!
2011-11-06
Sååå nöjd med denna tatuerade eyeliner.
2011-11-07
Show all

Tillbaka på Svensk mark med nytatuerade läppar!

Efter en hel vecka med massa kunder var jag tillbaka i Sverige igen och kan äntligen börja uppdatera med massa bilder från mina kunder. Har varit så fullt upp att jag inte hunnit med att uppdatera men framöver så kommer det inlägg.

Jag har inte inte bara haft kunder utan fick även vara kund själv då det var dags för min första refill på mina läppar. Kände mig väldigt bekväm på behandlingsbänken hos Solvår, vilket kanske syns 😉

Med Solvår bakom nålen känns det alltid tryggt och hon är en av de mest pedagogiska människor jag känner. Samtidigt som hon behandlade mig så pratade hon om hur gör för bästa resultat. Många goda knep sitter den damen på.

Så nu väntar jag spänt på resultatet efter den andra behandlingen.

Ser ganska mörkt ut innan de 40-60 % av färgen reduceras.

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

1 Comment

  1. Roger Sundberg skriver:

    Looking good!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × ett =

Logga in

2 × 5 =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?