Hej!
2011-02-13
Intensiv dag nr 2!
2011-02-15
Show all

Utbildningens första dag!

Det har varit en väldigt lång och innehållsrik dag idag! Startade hemifrån strax efter klockan 08.00 och var framme lagom till start på Ellipse klinik där utbildningen håller till. Började idag med att gå igenom maskinen och färglara! Många färger att hålla reda på men har redan hittat några favoriter jag gillar!

Sen har vi lärt oss hur vi målar upp ögonbryn inför pigmenteringen och jäääklar var det var centimeter hit och dit och saker att hålla reda på. Inte direkt bara att måla upp något på eget bevåg. Solvår är VÄLDIGT noga med hur ögonbrynen målas och ska inte missbrukas på något sätt. Hon visade hur du kan ändra form och utgå från kundens egna och hur man ABSOLUT inte får göra!
Hon visade bl.a på mig hur mina skulle se ut och det var riktigt riktigt snyggt! Hade kunna lagt mig under nålen direkt! 🙂

Senare under dagen kom en tjej förbi som Solvår skulle visa hur hon lägger eyeliner på henne. Jag harju  sett det tidigare och även legat under nålen så för mig var det ingen nyhet men alltid nyttigt att titta ännu en gång.

Dagen skulle ha slutat runt 17.00-18.00 men istället var jag hemma hos Frida runt 20.00 så man kan säga att det drog ut på tiden lite!

Vi avslutade dagen med att använda maskinen för att lära oss göra raka fina linjer med den och det gick bättre och bättre. Efter ett tag kunde jag hitta ett bekvämt men rätt grepp och måla fina linjer!

Nu ska jag ta och läsa lite läxor innan det blir sängen! Ingen vila, ingen ro! 🙂

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 2 =

Logga in

ett × 5 =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?