Förbereder…
2011-05-12
Kommentar som värmer lite extra! :)
2011-05-13
Show all

Workshop i Göteborg!

Har haft en riktigt bra workshop på Ellipse Klinikken i Göteborg. Alltid lika trevligt att få hälsa på Lena som är klinikchef.

Förberedd och redo för att visa alla på plats hur du enkelt lägger en eyeliner.

Några av tjejerna som myser med lite gott o äta och dricka. Sammanlagt tror jag vi blev 12 st med mig och Lena. Kul att så många kom och var intresserade av vad det innebär att jobba med Permanent Make Up.

Efter att vi pratat lite om PMU så var det även dags att visa tjejerna hur det går till under en behandling. Här har jag lagt Eva med lite bedövningskräm och ska till att börja behandlingen.

Men först berättar jag lite om utrustningen från Ameia. En linergists bästa vän 😉

Sen är var det bara att köra igång. Alltid lika kul o få visa hur det går till när man får höra de positiva reflektionerna om hur snyggt det blir!

Eva hade sen tidigare ögonbryn och läppar tatuerade och upplevde inte alls denna behandling lika obehaglig eller smärtsam. Då hon gärna ville fylla i sina läppar som hon inte riktigt var nöjd med så kunde jag även visa tjejerna på plats hur det går till.

Bild på Eva efter behandlingarna. Förbättrade läppar och en ny eyeliner.

Bilden är tagen direkt efter behandling och färgen kommer reduceras mellan 40-60 % efter 10 dagar.

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

4 Comments

 1. SOL PMU skriver:

  Du er så dyktig Sandra! Flott innlegg.

  Mvh Sol

 2. jennyn skriver:

  Hej hej.. jag tänkte bara fråga dig vart du håller till ngnstans för det där med eyeliner låter väldigt intressant då jag är värdelös på att måla dit det själv. Därför är jag alltid utan men det är så himla snyggt!! Så jag är lite nyfiken på pris och vart du håller till:)!

 3. admin skriver:

  Hejsan Jenny!

  Ja visst är det snyggt med eyeliner och perfekt inför sommaren för att se naturligt snygg utan att behöva sminka sig hela tiden.

  Jag har salong i Eskilstuna i närheten av centralstation så det är enkelt och smidigt att ta sig hit om man bor i någon annan stad!

  En eyeliner kostar 3300 kr för tillfället!

  Kontakta mig på mail info@cosmetink.se om du har frågor eller vill boka en tid 🙂

  Mvh Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 5 =