Solvår bloggar också! :)
2011-02-16
Permanentad eyeliner!
2011-02-17
Show all

Ytterligare dag med PMU kurs!

Jag måste sova… och det NU! Är verkligen jättetrött efter dessa dagar och vill inte känna mig utmattad när man ska vara på kurs och ta in så mkt som möjligt. Vill vara alert och pigg. Men idag var det tufft!

Men det kändes riktigt bra idag och jag tror jag börjar få en känsla på det här med tatueringspennan nu! 🙂 Det gäller att tänka på ALLT samtidigt…..sträck ut huden ordentligt, hålla pennan rakt upp, stöd med lillfingret, tänk på att nålen är rätt vriden, fyll på färg, stampa av och på med pedal, följ linjerna…. osv, osv, osv… Pheeew! Mkt att tänka på!

Men både min ögonbrynskund och läppkund var väldigt nöjda idag, likaså jag! 🙂

Tyvärr ville inte min ögonbrynskund vara med på bild men jag fick tillåtelse att visa ett öga för att inte visa för mkt av ansiktet. Så här såg det ut:

Hon hade jättefina ögonbryn att utgå från så att få forma till de gjorde verkligen ett jättelyft för denna tjej som tränade mkt och inte orkade fylla i ögonbrynen hela tiden.

Min andra modell gjorde jag ganska färgstarka läppar på, efter kundens önskemål. Ska visa bilder på de senare. Nu MÅSTE jag verkligen sova innan mitt huvud sprängs och jag inte kommer orka upp imorgon!

God natt allesamman!

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 3 =

Logga in

tolv + tio =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?