AVANCERAD HUDVÅRD - PRX-T33


 

AVANCERAD HUDVÅRD - PRX-T33


AVANCERAD HUDVÅRD - PRX-T33

PRX-T33 innehåller 33% TCA syra, 5% Kojic Acid och Väteperoxid och är en nålfri biorevitaliserande antiage-behandling som förklaras som en hybrid teknik mellan kemisk peeling och fillers.

PRX är en ny och revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar Hudföryngrande och Anti- aging. PRX-T33 innehåller 33% TCA syra, 5% Kojic Acid och Väteperoxid och är en nålfri biorevitaliserande antiage-behandling som förklaras som en hybrid teknik mellan kemisk peeling och fillers. Minimalt med synlig negativ påverkar på huden vilket gör att du slipper det som kallas ”down-time” direkt efter din behandling. Den ger en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat. PRX T33 är en Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent.

Behandlingen kan utföras året om på alla hudtyper/hudtoner och kan även kombineras med andra behandlingar för att optimera effekten. Detta i kombination med dom fantastiska långsiktiga resultaten för att denna behandling har snabbt ökat i popularitet.

För bästa resultat rekommenderas en kur om 4-6 behandlingar, 1 gång/veckan.

Efter avslutad kur rekommenderas regelbundna behandlingar var 6-8.e vecka första halvåret, sedan underhåll 2 gånger om året för att maximera och behålla de fina resultaten.

PRX-T33 gör följande:
 • Reducerar rynkor och fina linjer
 • Stimulerar hudens kollagenproduktion
 • Skapar en djup återfuktning och Glow
 • Återskapar hudens fyllighet
 • Reducerar ärrbildning
 • Reducerar pigmentering
 • Jämnar ut hudton
 • Ökar cellförnyelsen.
Behandlingsområden:
 • Ansikte
 • Hals
 • Dekolletage
 • Händer
 • Hudbristningar


Kombinationsbehandlingar.

PRX-T33 är speciellt utvecklad för att samverka med andra avancerade behandlingar så som Dermapen. Tillsammans ger kombinationsbehandlingar både högre och mer långtidsverkande effekt än var och en enskilt. Syftet med kombinationen är att ge ökad kollagenstimulering, djup återfuktning/fyllighet och förstärkt biorevitalisering.

Microneedling

PRX- T33 används i direkt anslutning till Microneedling vilket leder till ökad kollagenstimulering och biorevitalisering. Injektionsbehandlingar.
PRX-T33 används i anslutning med injektionsbehandlingar vilket underlättar injektion och motverkar blåmärken. Det ökar även kollagenstimulering och biorevitalisering.

Hur behandlingen gå till:

Genom att massera in TCA (Trikolorättiksyra) och väteperoxid i huden stimuleras hudens egen kollagenproduktion och man uppnår en fyllig hud med mera glow och samtidigt minimeras porer, ärr, rynkor och pigmentfläckar. Den ger återfuktning på djupet och fortsätter verka långt efter att behandlingen avslutats. Bäst resultat uppnås efter 5 behandlingar men även efter första behandlingen syns en märkbar skillnad på huden och den känns plumpad och föryngrad. Många beskriver behandlingen som ett mellanting mellan fillers och kemisk peeling fast utan nålar, fjällande, rodnad, solkänslighet, hudreaktioner m.m.

Under behandling
PRX-T33 serumet droppas på huden för att därefter masseras in med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt nå hudens djupaste lager, dermis. Där arbetar man sedan in produkten i lager och ser till att den fördelas jämt över ansiktet för att uppnå bästa möjliga resultat. Beroende på hur känslig huden är kan det svida lätt vid vissa områden såsom läppar. Dock upplever dom allra flesta att behandlingen är smärtfri och många tycker att den är avkopplande. Efter behandlingen får du med dig produkter hem som fortsätter att förstärka resultatet av din behandling. För bästa möjliga resultat rekommenderas att man gör återkommande behandlingar med 1-2 veckors mellanrum.

Efter behandling
Du får med dig speciellt utformade produkter att använda i 7 dagar efter varje PRX-T33 behandling. Dessa produkter gör att effekten av behandlingen förstärks och säkrar ett mer långsiktigt resultat. Man bör ej applicera smink 24h efter avslutad behandling. Till skillnad från många andra anti-aging behandlingar blir huden ej mer solkänslig av PRX T33 vilket gör att den även lämpar sig väl året om.

Logga in

fjorton + 10 =

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?