MASSAGE & SPA


 


MASSAGE & SPA


MASSAGE & SPA BEHANDLINGAR:

KROPPSBEHANDLINGAR:


Klassiska massagebehandlingar:

Helkropp, 50 min.
Halvkropp: 25 min.
Indian Head Massage, 25 min.
Ansiktsmassage, 25 min.
Fotmassage, 25 min.

Anslutna till Benify & Epassi för friskvårdsbidrag.

När du gjort en registrering med friskvårdsbidrag genom Benify bokar du den behandling du valt i vårt bokningssystem och visar upp din bekräftelse från Benify på plats.
Registrering genom Epassi görs genom appen på plats.
Önskas kvitto att lämna till arbetsgivare så betalas behandlingen på plats.

Alleviate Emotional Stress Treatment

Stressiga dagar & alldeles för mkt i huvudet. Ibland behöver kropp & huvud vila för att orka återhämta sig och ta nya tag.
Lämna allt vad mobil & kalender heter hemma & låt oss lägga fokus på endast dig i 2 h.

Behandlingen för dig som behöver komma ner i varv och koppla av. Under behandlingen arbetar vi med produkter som har en lugnande effekt.
Börjar med en lugnande halvkroppsmassage (rygg- och nacke) fortsätter sen med en ansiktsbehandling & avslutas med skalpmassage under tiden du ligger i en återfuktande mask. Efter behandlingen serveras en kopp lugnande te om så önskas.

Balancing Your Energy Treatment

Ta in positiv energi & låt dig balansera dina energier i kroppen med en uppiggande behandling i 2 h.

Avkopplande men samtidigt energigivande behandling. Där vi jobbar med produkter som har en uppfriskande och energigivande effekt. Behandlingen startar med halvkroppsmassage (rygg- och nacke). Därefter följer en ansiktsbehandling med fokus på att återfukta ansiktet på djupet med både peeling och mask samt en energiberikande ansiktsmassaage även för skalp. Efter behandlingen serveras en energigivande fruktjuice och färsk frukt om så önskas.

Efter din behandling lämnar du oss med positiv energi & känner din balanserad i livet.

Detoxifying Treatment

Lika viktigt som du detoxar din kropp är det även viktigt att koppla bort hjärnan & rensa den på tankar.
Här är denna behandling perfekt för dig som vill ha en detoxande effekt för kropp och sinne.
Under behandlingen arbetar vi med produkter som har en detoxande/utrensande effekt. Behandlingen startar med en halvkroppsmassage (rygg och nacke) som sedan följs av en ansiktsbehandling där vi lägger lite extra fokus på ansiktsmassagen som även den har en svullnadsdämpande effekt. Under avslutande ansiktsmask fokuserar vi på en cirkulationsökande skalpmassage. Efter behandlingen serveras en kopp detoxande te samt färsk frukt om så önskas

Bubbles & Lounge Treatment

Sätt guld på din tillvaro & unna dig själv eller ge bort till någon som fyller år eller någon du tycker mkt om.

2,5 h behandling som ger guldkant på tillvaron och har det där lilla extra både för kropp och sinne. Vi lägger fokus på både kropp och ansikte samtidigt.
Behandlingen börjar med en helkroppsmassage för kropp, ansikte och skalp som sedan fortsätter med ansiktsbehandling och avslutas med ansiktbehandlingen "Lunchtime Peel" (kemisk peeling) för att återfukta på djupet och för att få igång huden med extra lyster på både ansikte, dekoltage samt på händerna. I behandlingen ger vi även händerna och armarna lite extra kärlek med massage och en vårdande inpackning.

Behandlingen avslutas med ett glas bubbel och choklad om så önskas.

massage-blundar_800x701
massage-hander_800x701
massage-nacke_800x701
massage-knogar_800x701
massage-beh