PLASMA LIFT


 

PLASMA LIFT


PLASMA LIFT

En plasmaljusbehandling som krymper överflödig och lös hud (resultat är inte synbart på hud som ej är slapp eller lös) för att lyfta och strama upp huden. Denna revolutionerande metod kan uppnå resultat som är jämförbara med resultaten från kosmetisk kirurgi.

Med hjälp av plasma pen fokuseras en stråle av plasmaenergi för att förbättra de ytliga skikten av huden utan att skada de underliggande/intilliggande vävnaderna.
Den är baserad på överföring av kontrollerad mängd energi genom jonisering av atmosfärisk luft. Denna process utlöser en omedelbar sammandragning och åtdragning av hudfibrer för att skapa ett lyft och föryngrande effekt.

En behandling är vanligtvis tillräcklig för att uppnå önskade resultat. Resultaten förväntas vara som mest synbart i minst 9 månader, men anses samitidigt permanenta. Det går sedan tillbaka av sig självt med det naturliga åldrandet.
Efter behandlingen kan man vara svullen på och omkring den behandlade området. Ansamlingar av gulaktiga/bruna fläckar upp till 0,2 mm i diameter visas och förblir synliga upp till 5 dagar.
Alla biverkningar brukar försvinna inom 7 till 10 dagar. Vissa kan dock ha en rosa rodnad i det behandlade området i upp till 2 månader efter avslutad behandling, beroende på känslighet i huden.

Behandlingsområden med Plasma Lift:
- Hängande ögonlock
- Hudflikar
- Rynkor under ögon
- Samt slappa ärr och rynkor med överflödig hud.

Du bör inte ha vid behandling:
- Vara gravid
- Ha pågående rosacea, psoriasis, eksem eller sår i behandlingsområdet
- Äta blodförtunnande mediciner eller receptbelagda krämer i området (aknemedicinier)
- Gjort djupgående hudbehandling i området de senaste 2 veckorna (botox, filler, laser, kemisk peeling m.m)
- Ha någon blodsmittande sjukdom, blödarsjuka eller keloidärrbildning