HUDVÅRD


 


HUDVÅRD


PRIORI

- Avancerad hudvård som anpassar sig efter hudens behov.

Vi har valt att jobba med PRIORI’S adaptiva hudvård som är utformad för att avläsa hudens komplexa kommunikationssystem och påverkas av fysiskt välbefinnande, miljö och dagliga omställningar. En hudvårdserie som vi fått väldigt fina resultat med och själva är otroligt nöjda med i den dagliga hudvården. För bästa resultat bör du gå till kontinuerligt på ansiktsbehandling som är anpassade efter dina behov och få rekommenderade produkter att jobba med hemma. Huden är vårt största organ som vi lever med och följer dig genom livets stora förändringar. Ge den kärlek och ta hand om den!

Alla produkter är framtagna för att kunna läsa-och koda av hudens specifika behov av fukt, skydd och återuppbyggnad. Genom att PRIORI använder sig av omsorgsfullt framtagna, avancerade innovationer inom bioteknologi kan deras produkter leverera det resultat specifika hudtyper är i behov av- det kallas för adaptiv hudvård. PRIORI är utvecklad av världens ledande forskare inom cosmeceutical och innehåller avancerade bioteknologiska ingredienser.

SERIEN BESTÅR AV OLIKA KONCEPT

- LCA serien
Består av basprodukter som passar alla hudtyper. En komplett hudvårdsserie som fokuserar på fukt, exfoliering, volym och skydd.

- Q-SOD serien
En mer avancerad hudvårdsserie för en mogen hud som behöver energi, spänst och glöd. Till exempel solskadad hud, synliga linjer och rynkor, pigmentfläckar m.m.

- DNA serien
En serie anpassad efter den känsliga hudtypen som innehåller DNA-reparerande enzymer för att lugna & reparera huden.

- TTC serien
Består av 99 % naturliga ingredienser. En komplett serie för de som kämpar med en rodnad och känslig hud samt önskar minimera linjer och rynkor. Verkar antiinflammatoriskt och har en uppljusande effekt på huden.
SALONGSBEHANDLINGAR

Konsultation (30 min) 300 kr
Är du i behov av analys av din hudtyp och behöver hjälp med vilka produkter du ska använda? Här skräddarsyr vi ett produktupplägg som passar för dig och din hudtyp samt ger rekommendationer på salongsbehandlingar. - Kemisk Peeling (30 min) 695 kr
En introduktionspeeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba lunchpeeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper.

Mini Spa behandling (30 min) 495 kr
Har du ont om tid men vill ge din hud en rejäl boost? Denna behandling förser och boostar din hud med fantastiska fördelar och är perfekt att klämma in i vardagsschemat. Unna din hud denna mini-behandling som lämnar huden fräsch och revitaliserad.

Klassisk ansiktsbehandling utan porrengöring (50 min) 995 kr
En aktiv och hudförbättrande ansiktsbehandling med avslappnande ansiktsmassage för fasthet, fuktighetsgivande och exfoliering. Exfolieringen sker utan kemisk peeling och är en perfekt introduktion till fortsatt bra hudvårdsrutiner hemma.

Lyxig ansiktsbehandling (75 min) 1 195 kr
En behandling med ”wow-faktor”. En mångsidig och lyxig behandling som ger synliga resultat- uppklarning av huden plus förbättrad elasticitet, textur, ton och renhet.
En lyxbehandling med åldersmotverkande effekt som gör fina linjer och rynkor påtagligt mindre synliga samtidigt som huden blir klarare. Slappna av och njut av massagen och en unik och innovativ behandling som ger huden lyster och ungdomlig fräschör.

VANLIGA FRÅGOR

- Skapar kemisk peeling solkänslighet? Ja, det kan öka hudens känslighet för solljus och i synnerhet risken för solbränna. Vi rekommenderar daglig användning av SPF och att du begränsar solexponering när du använder produkter med syror i en vecka efteråt. Prova PRIORI solskydd, tetra fx251 & 250 SPF 45. Skydd mot UV, IR och HEV-ljus & innehåller mineralfilter (zinkoxid och titaniumdioxid)

- Kan PRIORIs produkter användas på känslig hud?
Ja, alla våra produkter är lämpliga för alla hudtyper, inklusive de mest känsliga.

- Är produkterna helt naturliga, "rena" och giftfria?
PRIROIs TTC-serie (Triple Turmeric Complex) och mineral hudvårdslinjer, är gjorda med naturliga ingredienser. De är icke djurtestadet, inga färgämnen, ingen parfym och är formulerade utan hårda kemikalier som kan orsaka hudirritationer - ett utmärkt naturligt val för din hud och miljön. Produkter är även formulerade utan sulfater, SLS och SLES, parabener, formaldehyder, formaldehyd-frisättande medel, ftalater, mineralolja, oxybenzon, koltjära, hydrokinon, triclosan och triclocarban. Dermatologiskt testad.


Har du fler funderingar eller frågor får du gärna kontakta vår hudterapeut felicia@cosmetink.se