HUDVÅRD


 


HUDVÅRD


Hudvård

SAMARBETET MELLAN EN AV VÄRLDENS MEST VÄLKÄNDA KOSMETIKBOLAG, ELIZABETH ARDEN, OCH EN AV VÄRDENS LEDANDE HUDVÅRDSEXPERTER, JOE LEWIS, HAR RESULTERAT I EN NY BANBRYTANDE GENERATION AV COSMECEUTICAL - HUDVÅRD: ELISABETH ARDEN PRO. JOE LEWIS ÄR BL.A KÄND FÖR HUDVÅRDSTEKNOLOGIER OCH INGREDIENSER SÅSOM AHA-SYRAN 1983.

ELIZABETH ARDEN PRO

EA PRO är en omfattande hudvårdsserie som innehåller banbrytande, kliniskt beprövade tekniker inom både hemmavård och professionella behandlingsprodukter.
Produkterna är utvecklade för att hjälpa din hud till ett ungdomligare uttryck och motverka de faktorer som ligger bakom hudens åldrande.

Passar alla hudtyper:
• Mogen hud
• Ojämn hudton • Problem hud • Torr hud
• Känslig hud

Enkla steg 1-2-3
  • Steg 1: Rengör – en produkt
  • Steg 2: Korrigera/återfukta – en produkt
  • Steg 3: Skydda – en produkt

TVÅ NYCKELPRODUKTER

Två centrala produkter ingår i de professionella Elizabeth Arden PRO - behandlingarna: Hydrating Peel Gel 30%: Bygger på en kraftfull och effektiv kombination och koncentration av åldersmotverkande och fuktgivande ingredienser, inklusive mjölksyra (AHA), glykolsyra (AHA), citronsyra (AHA) och salicylsyra (BHA), plus antioxidanter för att förbättra hudens fuktbalans och ge huden en fräsch och frisk lyster. Behandlingarna ges en gång i veckan och bokas oftast som en kur för att ge bästa resultat.
Multifunctional Peel Gel 50%: Bygger på en unik kombination av mjölksyra (AHA), mandelsyra (AHA), glykolsyra (AHA) och salicylsyra (BHA) som effektivt reducerar fina linjer, rynkor och åldersfläckar samtidigt som hudens textur, ton och spänst förbättras för en föryngrande effekt. Boosterbehandlingarna kan göras en gång i månaden och passar utmärkt som inledning på varje säsong.

Vanliga frågor

- Skapar AHA solkänslighet?

Ja, AHA kan öka hudens känslighet för solljus och i synnerhet risken för solbränna. Vi rekommenderar daglig användning av SPF och att du begränsar solexponering när du använder produkter med AHA i en vecka efteråt. Prova Triple Action Protector SPF 50, vilken ger ett bra skydd med både UVA och UVB


- Är Elizabeth Arden PRO parabenfria?

Ja, samtliga produkter är parabenfria.


- Är Elizabeth Arden PRO produkterna testade på djur?

Nej. Alla kliniska tester har utförts på frivilliga testpersoner.Har du fler funderingar eller frågor får du gärna kontakta vår hudterapeut Isabell@cosmetink.se