Grande Opening 2019-06-05
2019-07-04
Plasma Lift By Cosmetink
2019-11-08
Show all

Kemisk Peeling By Cosmetink

Vill passa på att dela med oss av hur FANTASTISKT fina resultat en kemisk peeling kan ge!

När vi tog in hudvård hos oss ville vi se vilka resultat vi kunde få och ansökte därför efter några ambassadörer. Några få utvalda fick en kur (6 behandlingar/1 gång i veckan) där vi kunde fota och följa upp vad som hände.

En av dessa tjejer heter Alma som vi tänkte berätta och visa före/efterbilder på i detta blogginlägg.

Vi bokade in henne på en kur som vi anpassade efter hennes besvär & hudtyp. Under behandlingarna fokuserade vi först & främst på att vi ville dämpa inflammationerna i huden. När det lagt sig la vi fokus på att jämna till hudstrukturen och reducera gamla ärr från tidigare akne. Acneärr kan ofta ta sin tid att jobba på så tålamod kan vara bra ingrediens att ha med sig när man jobbar på att reducera dom.

Men med tidens gång fick vi se väldigt fina resultat och vi är så stolta och glada över Almas resultat och inlägg hon delat med sig om hur det faktiskt påverkat hela henne som person <3 Ingen ska behöva lida av hudproblem i dagens samhälle.

Läs hennes egna ord:

”Under 8 år har min hud alltid stått i vägen för min självsäkerhet och mitt välmående. Det har gjort det påfrestande att le, att prata med folk och att se folk i ögonen. Jag har skämts, känt mig äcklig och många gånger sovit med tjocka lager av smink i rädsla att personen jag sovit med skulle se det jag skämdes som mest över. Jag testade alla sorters behandlingar allt från antibiotika till krämer som fick mig att vilja dö av smärta i ansiktet. Så många tårar som fällts av skam, smärta och hopplöshet.
När jag för några månader sen bestämde mig för att sluta p.g.a olika anledningar med det som tillslut faktiskt funkade; p-piller, kom en acne värre än någonsin fram. Smärtsamma bölder omöjliga att dölja, kinder så inflammerade att bara sova eller ge någon en kram innebar smärta. De grova utslagen och min oförmåga att låta dom vara fick mig att inse att mörka ärr skulle bli ett faktum och dom började snart visa sig. I desperation började jag äta p-pillerna igen men insåg att ärren inte skulle påverkas och med stor chans följa mig resten av livet.

När jag blev tillfrågad att prova Cosmetinks kemiska peeling vid 6 tillfällen trodde jag helt ärligt inte att skillnaden skulle bli så speciellt stor. Men efter dessa 6 behandlingar är jag i chock! Min hud har aldrig varit så fin och jag har aldrig varit så självsäker. Från att inte ens ta av mig sminket när jag skulle sova eller gå ut och slänga soporna till att varje dag gå till jobbet helt osminkad är något jag aldrig i min vildaste fantasi kunnat drömma om. Tjejerna på Cosmetink har utan att överdriva förändrat mitt liv helt och jag är dem evigt tacksam. Det här är en behandling som faktiskt fungerar och jag hoppas att fler testar den och får lika fina resultat.

Tack Cosmetink för allt ni gör, Ni är fantastiska!

_________________________________________

Kunde inte varit mer nöjda med responsen från Alma eller resultatet som talar för sig själv i bild.

Så roligt att se vilka fina effekter syrorna gav på att bl.a. dämpa inflammationer i huden och jämna ut hudens struktur. Vilket är några av de fördelar en Kemisk Peeling gör. Men den jobbar även på att:

⁃ Exfoliera huden och ge en ökad cellförnyelse (ju äldre vi blir desto mer långsamt går cellförnyelsen i huden).

⁃ Solskadad hy, minska pigmentfläckar och få en jämn hudton.

⁃ Binda fukten i vår hud och ge en fin lyster, perfekt för att motverka torrhet. 

⁃ Minska rynkor och fina linjer.

Behandlingen är resultatinriktad och tar endast några minuter så du har inga ursäkter till att inte boka in dig! Önskar du en längre behandling för att bli ordentligt ompysslad så finns den kombinerat ihop med massage och andra lyxbehandlingar. Du hittar alla behandlingar och bokningar online i vårt bokninssystem.

Informationsvideo om behandlingen:

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 1 =