Kemisk Peeling By Cosmetink
2019-09-24
Vill du jobba hos oss?
2019-11-12
Show all

Plasma Lift By Cosmetink

Plasma lift är en icke kirurgisk behandling för hängande ögonlock samt överflödig och lös hud. Vanligaste behandlingsområden är över och under ögonen där vi ofta upplever att ögonlocken blir tunga och vi ser trötta ut. Men kan även behandla kring mun, (rökrynkor & lipflip) hängande hud vid käke efter viktnedgång.
Beroende på genetik har vi olika förutstättningar på hur mkt överflödig hud vi får och med denna behandling har vi sett fantastiska resultat, likvärdigt resultat du får genom ett kirurgisk ingrepp. Den hindrar inte din hud från att fortsätta skapa linjer och lös hud men den hud vi tar bort kommer inte tillbaka. Resultat håller därmed ca 1 år eller längre.

Med plasmapennan fokuseras en stråle av energi för att förbättra de ytliga skikten av huden. Där små punkter drar ihop lös hud och minimerar rynkor. Inför behandlingen krävs alltid att du har bokat in en separat konsultation så vi kan gå igenom detaljer och se på det önskade behandlingsområdet.

Vid behandlingstillfället ges alltid bedövning innan behandlingen och en perfekt kombination är att få en microneedling treatment medan bedövningen ligger på ögonlocken. Kombinationsbehandling av dessa 2 behandlingar ger reducerat pris och går att boka i vårt onlinebokningssystem

Kombinationsbehandling: 6 900 kr (övre ögonlock + microneedling)
Kombinationsbehandling: 6 900 kr (övre + under ögonlock)
Övre ögonlock: 5 500 kr
Under ögonlock: 4 500 kr

Hudterapeut och cerftifierad behandlare Isabell utför behandling av övre & nedre ögonlock på kund. Fantastiskt läkt resultat!

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 − 4 =