Vill du jobba hos oss?
2019-11-12
Höstrenovera din hy
2020-08-14
Show all

Nyårskrönika 2019

Visst är det härligt när ett nytt år ska starta och vi kan lämna det gångna året bakom oss. Ibland med lycka ibland med sorg. I vilket fall är man alltid taggad för ett nytt år och vill sätta upp nya mål för att hoppas uppnå bättre resultat denna gång.

Detta är en typisk nyårskänsla för min del iaf. Denna dag kommer alltid ha en jobbig känsla med tanke på vad som hände nyårsafton för 2 år sen. Sen dess har det varit många tunga bitar att jobba med och jag skulle säga att året 2019 var året som fick fokusera på hälsan!

Startade året nyopererad utan sköldkörtel och varje vecka bestod av prover, läkarbesök & ett ständigt kämpande med rätt medicinering. I februari när vi äntligen fått besked om att min kropp och värden var tillräckligt bra för att försöka få ett syskon till vår dotter kom bakslaget i april. En plötslig smärta i magen visade sig vara en utomkvedsgraviditet och benen slogs omkull under mig. 4 timmars operation dagen innan flytten till nya salongen skulle bära av var inte planerat. Ena äggledaren gick inte att rädda och sorgen blev ännu större.

Hur mkt jag alltid velat fokusera framåt karriärsmässigt och blundat när kroppen visat tecken på att inte må bra så har detta år fått mig att stanna upp & faktiskt backa några steg. Känner jag mig misslyckad?
– Absolut, många gånger ät jag besviken på mig själv och önskar saker & ting varit annorlunda. 2019 var året då jag skulle öppna min drömsalong & utvecklas ännu mer. Storslagna planeringar fick ta sin paus när akut operation infann sig & var mer eller mindre kaos.

Att vi lyckades öppna i tid och faktisk ha en fungerande verksamhet är ett under & jag är förevigt tacksam till många nära och kära i min närhet för att de gjorde det möjligt.

1:a maj slog vi upp portarna för nya salongen och invigde den med mer än 100 personer som kom för att glädjas med oss. När jag sen checkade ut för semester kom livet ikapp.Vad var det som hänt egentligen? Helt plötsligt slocknade lågan som brunnit med extra bränsle för att orka hela våren.

Att vi avslutar detta år med en ökning av omsättning med 45 % är för mig helt otroligt! Nu har vi fått landa i allt och ser fram emot ett nytt 2020 med allt vad det innebär.

Det är inte bara omsättningen som har ökat under året. Vi har både ökat med ny personal men mest minnesvärt är de kommande nya små människor vi skapat. Inte bara 1, 2 eller 3 av oss är gravida utan jag toppar även detta år med att plussa graviditetsprovet i oktober och ska bli mamma till sommaren 2020. Vilken seger på allt kämpande!

Nu ser vi fram emot 2020 och allt det har att erbjuda!

Många fina hälsningar från Sandra med personal!

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 5 =