Plasma Lift By Cosmetink
2019-11-08
Nyårskrönika 2019
2019-12-31
Show all

Vill du jobba hos oss?

Cosmetink söker en driftig och engagerad hudterapeut med fokus på skönhet & försäljning!

Cosmetink är skönhetssalongen med fokus på naturlig skönhet med hjälp av bl.a. permanent makeup, hudvård, botox & fillers. Företaget startades 2011 och har de senaste 2 åren expanderat och flyttat till större lokaler i Eskilstunas mysiga Gamla Stan.

Cosmetinks bakgrund kommer från konst och design där grundare Sandra Edlund alltid varit en kreativ själ och blandade det med skönhetsbranschens fördelar. Cosmetink är skönhetssalongen med extra guldkant på tillvaron då vi lägger stor fokus på kunder och service. En plats där våra kunder ska känna sig extra omhändertagna och vara i trygga händer med personal av hög kvalité.

Cosmetink söker nu en driftig och engagerad hudterapeut! – Cosmetink Sverige

Vill du jobba hos ett växande företag med möjligheter att utvecklas och driva företag framåt? Är du organiserad och nytänkande med vana från verksamhetsutveckling? Vi letar efter en förändringsbenägen, driftig och engagerad medarbetare som är hudterapeut i grunden och har möjlighet att utveckla sin arbetsroll.

Arbetsbeskrivning

Hos oss på Cosmetink arbetar du med utveckling av våra produkter & behandlingar inom skönhet med fokus på avancerad hudvård (bl.a kemisk peeling & microneedling). Du som person är nytänkande och strukturerad för att se försäljningsmöjligheter samt öppen för nya arbetsmöjligheter. På uppdrag av kreativt tänkande och brinnande intresse för marknadsföring & reklam. Detta för att effektivisera vårt affärsutvecklingsarbete. I uppdraget ingår även att driva webbshop och driva försäljning framåt i en kreativ miljö.

Vi erbjuder dig

• En gedigen introduktion och utbildning i de behandlingar och produkter vi har i salongen – därefter arbetar du självständigt med stöd från oss & våra leverantörer • En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande internutbildning

• Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka

Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Vem är du?

Som person är du driven och målinriktad, du har höga ambitioner och vill utvecklas i din roll som hudterapeut. Vidare har du stort kundfokus, är initiativrik, strukturerad samt analytisk. Du har förmåga att växla mellan helhet och detalj samt har en mycket god problemlösningsförmåga. Du är en skicklig relationsbyggare på alla nivåer med god kommunikationsförmåga.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet från försäljning & projektledning samt arbetat inom skönhetsbranschen. Vi vill att du har en hudterapeututbildning & är auktoriserad hudterapeut helst med erfarenhet minst 1 år i arbetslivet. Vidare så hanterar du svenska och engelska mycket väl, muntligt och skriftligt. Har du dessutom utbildning inom layout & grafisk design så är det ett plus.

Ansökan

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sandra Edlund Info@cosmetink.se

”När du söker en anställning hos Cosmetink behandlar vi dina personuppgifter för att kunna hantera din ansökan. Den rättsliga grunden för vår behandling är dels att kunna hantera din ansökan, d.v.s. kunna ingå ett eventuellt anställningsavtal, och dels vårt berättigade intresse att kunna tillsätta aktuell tjänst. De personuppgifter som kan komma att behandlas är namn, kontaktuppgifter, adress, CV, personuppgifter i personligt brev och referenser. Cosmetink styr inte över vilka personuppgifter du lämnar i ditt personliga brev. Vi ber dig därför inte lämna ut uppgifter som kan uppfattas som känsliga. Om du lämnar referenser behöver du själv informera dem om att deras kontaktuppgifter är lämnade till oss. Dessa uppgifter kommer inte att lämnas ut till någon och kommer att gallras omgående efter ansökningsförfarandet. Du kan läsa mer om dina rättigheter och vår personuppgiftshantering på www.cosmetink.se

Anställning: Beroende på erfarenhet & utbildning 50 – 100 %

Skicka in ditt löneanspråk samt CV till info@cosmetink.se

Meriterande erfarenheter: Hudterapeut, fransstylist, microneedling, PMU artist, makeupartist.

Med vänlig hälsning,

Sandra Edlund / Cosmetink, Grundare & Permanent Makeup Artist.

www.cosmetink.se

Facebookredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 13 =